Ons privacybeleid

Jouw privacy vinden wij zeer belangrijk. Perfect Fit HRM verwerkt en beschermt jouw persoonsgegevens volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij vragen alleen persoonsgegevens, die we nodig hebben om met je samen te werken. In deze privacyverklaring lees je precies welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en met welk doel.

 

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. Wij vragen hiervoor altijd jouw toestemming. We bewaren je gegevens zolang dit nodig is voor de beantwoording of afhandeling ervan. De gegevens worden alleen binnen de EU verwerkt.

 

Wat doen we verder met je gegevens?

 

 •  Voor onze samenwerking

Wij gebruiken je persoonsgegevens om een passende baan of kandidaat voor je te vinden. Als je opdrachtgever bent of wilt worden, hebben we ook persoonsgegevens van je nodig.

Na jouw toestemming, gebruiken we je gegevens om contact te onderhouden en ben je onderdeel van ons netwerk. De bewaartermijn van je gegevens is 5 jaar. Elke 5 jaar ontvang je van ons een herinnering van je bestaande account bij Perfect Fit HRM en kan je opnieuw toestemming geven om je gegevens te bewaren. Geef je geen toestemming? Dan verwijderen we je gegevens binnen 6 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure.

 

 • Voor onze bedrijfsvoering

Wij vinden het belangrijk en het is noodzakelijk voor ons bureau om overzicht te hebben van onze relaties. Hiervoor verwerken wij persoonsgegevens.

 

 • Voor archiefdoeleinden

Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die nodig zijn. Als wij de gegevens niet meer voor bovenstaande doeleinden bewaren, kunnen wij de gegevens nog wel bewaren voor archiefdoeleinden. Voor bijvoorbeeld historische, statistische en of wetenschappelijke doeleinden of juridische procedures.

 

 • Voor het verbeteren van onze website

Om onze website te verbeteren, verzamelen we anonieme webstatistieken. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt of voor een andere doelen gebruikt.

 

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

De gegevens die we meestal verzamelen zijn:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • LinkedIn profiel
 • Opleiding, werkervaring, nevenfuncties (kortom je Curriculum vitae)
 • Overige persoonsgegevens die je zelf geeft via onze website, in correspondentie of telefonisch, zoals bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden.

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens, zoals gezondheid, etnische gegevens, strafrechtelijk verleden, of gegevens over ras.

 

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, alleen als je ons hiervoor toestemming hebt gegevens. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan bedrijven die ons een zoekopdracht hebben gegeven.

Nee, niet als je ons hiervoor geen toestemming hebt gegeven. Dan geven we jouw gegevens nooit door aan derden.

 

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Op verzoek passen wij jouw gegevens meteen aan, verwijderen we ze of schermen we ze af.

 

Je gegevens zijn goed beveiligd

Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen in je persoonlijke map. Deze gegevens zijn beveiligd met een gebruikersnaam en een wachtwoord. We werken met veiligheidsprocedures voor het vastleggen en verstrekken van jouw gegevens. Dit zorgt ervoor dat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot jouw gegevens. Het aantal medewerkers dat toegang heeft tot jouw persoonsgegevens is tot een absoluut minimum beperkt.

 

Wijzigingen in ons privacy statement

Perfect Fit HRM behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. Als wij belangrijke wijzigingen doorvoeren, informeren wij je hierover op onze website. Houd daarom deze pagina regelmatig in de gaten voor een update van ons privacy beleid.

 

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons privacy beleid of over het wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens? Neem dan contact op met Hans Lemans.