Savvy Assessments

Zoek je op zoek naar werk in een andere functie binnen of buiten je bedrijf of organisatie, maar weet je niet welke het beste bij je past? Wil je je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden beter kennen om te kunnen bekijken of je geschikt bent voor een aangeboden functie? Wil je weten welke (vervolg)opleiding je het beste kunt volgen? Gelden deze vragen niet voor jou, maar wel voor je collega?

Hiervoor bieden we je een Savvy Assessment aan, dat is een van de meest betrouwbare (valide) methodes, die momenteel in Nederland worden aangeboden. Het bestaat uit 14 online testen, die je (ongestoord) in 1,5  uur tijd op een PC of laptop kunt doen. Een van de testen is een integriteitstest, die nodig is om de geschiktheid  van kandidaten voor functies, waarin met geld en/of vertrouwelijke informatie moet worden omgegaan, vast te stellen.

Binnen twee weken nadat je de test hebt gedaan, ontvang je van ons een scorelijst en een spiegelrapport, waarin de scorelijst is toegelicht. Daarnaast kunnen wij jouw persoonsprofiel vergelijken met de in ons bestand opgenomen profielen van functies,  die momenteel op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn.  Van deze vergelijking ontvang je ook een rapportage, waarin je kunt zien welke functies het beste bij jouw profiel passen. De documenten lichten we persoonlijk toe tijdens een ontmoeting of skype-call. Mocht je voor een bepaalde functie, die je interesseert, onvoldoende kennis hebben, dan helpen we je te zoeken naar een passende opleiding op die kennis op te doen.

Je betaalt ons vooraf een vastgestelde prijs van €350,– excl. btw.*  Wij kopen deze test in bij de licentiehouder voor de Benelux, die ons heeft gecertificeerd om dit Assessment te moeten toepassen.

*bedrijven, die meerdere assessments bij ons inkopen, bieden we kwantumkorting.