Over Perfect Fit HRM, oprichter Hans Lemans

Perfect Fit HRM  stelt zich ten doel om met haar adviezen en tijdelijke ondersteuning bij te dragen aan de vitalisering van mens en organisatie. Elke arbeidsorganisatie heeft capabele, vitale  (=levenskrachtige) en betrokken mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Met hen streven we naar perfectie (ook al kunnen we dat misschien niet bereiken), wat betekent dat we openstaan voor vernieuwing en verbetering. Daarin moet voortdurend worden geïnvesteerd, want vooruitgang gaat niet vanzelf. Daar helpen wij arbeidsorganisaties graag bij. Het logo van Perfect Fit HRM gekozen in de vorm van een vitaal mens en een warm hart.

Perfect Fit HRM is opgericht door Hans Lemans. Hij heeft 22 jaar als P&O-functionaris bij gemeentelijke organisaties gewerkt en 6 jaar bij een consultancybureau.  In juni 2006 is Hans gestart als zelfstandig adviseur HRM. Hij heeft sindsdien (betaalde) opdrachten als HR adviseur en teamleider HR vervuld bij enkele gemeenten, een HBO-organisatie en een MKB-bedrijf. Momenteel vervult hij een interim opdracht als HR adviseur bij een stichting; hij begeleidt een 3e jaars HBO studente HRM.

Momenteel is Hans beschikbaar voor nieuwe opdrachten of een (deeltijd)baan als HR adviseur. Helpt u hem mee zo’n opdracht of baan te vinden?!

Bekijk  zijn pitch, die hij op 28 juli 2017 hield tijdens de Open coffee (netwerkbijeenkomst) in Dronten:

Hans is lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP).