Over Perfect Fit HRM, oprichter Hans Lemans

Perfect FIT HRM  stelt zich ten doel om met haar adviezen en interventies bij te dragen aan de vitalisering van mens en organisatie. Elke arbeidsorganisatie heeft capabele, vitale  (=levenskrachtige) en betrokken mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Met hen streven we naar perfectie (ook al kunnen we dat misschien niet bereiken), wat betekent dat we openstaan voor vernieuwing en verbetering. Daarin moet voortdurend worden geïnvesteerd, want vooruitgang gaat niet vanzelf.
Wij helpen arbeidsorganisaties daar graag bij. Het logo van Perfect Fit HRM gekozen in de vorm van een vitaal mens en een warm hart.

Perfect Fit HRM is opgericht door Hans Lemans. Na een loopbaan van als P&O-functionaris bij gemeentelijke organisaties (22 jaar) en een consultancybureau (6 jaar)  is Hans Lemans in juni 2006 gestart als zelfstandig adviseur HRM. Hij heeft  (betaalde) opdrachten vervuld bij enkele gemeenten, onderwijsinstellingen en MKB bedrijven. Door terugloop van opdrachten tijdens de economische crisis is Hans
van mei 2009 tot mei 2012 in loondienst gewerkt als teamleider P&O van een werkeenheid bij een welzijns- en gezondheidsorganisatie. Daarna heeft hij vijf jaar 2 a 3 dagen per week vrijwillig (onbetaald) gewerkt als coördinator P&O bij een goede doelorganisatie. Momenteel werkt hij tijdelijk parttime als Personeelsadviseur in loondienst bij Youth for Christ in Driebergen; daarnaast vervult hij twee interim opdrachten, te weten als HR adviseur/recruiter bij een goede doel organisatie te Oldebroek en een MKB bedrijf te Dordrecht.

Bekijk  zijn pitch, die hij op 28 juli 2017 hield tijdens de Open coffee (netwerkbijeenkomst) in Dronten:

Hans is lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP).  Waar nodig werkt hij samen met andere professionals om op tijd en vakkundig tot de beoogde resultaten te komen.